Några ord från vår VD

Therese Nader kommer att vara borta från sin tjänst några månader framåt och här förklarar hon med egna ord varför. Det blir så klart även en framtidsspaning.

“Det här är det roligaste uppdrag jag haft – att jobba framåt med medicinsk cannabis i Sverige är det bästa jag gjort. Just nu är jag mammaledig, eftersom vi har fått tillökning av en liten flicka till familjen.

Under tiden gör mina medarbetar ett fantastiskt jobb och nästan allt går enligt tidsplan. Vi ingår löpande nya affärssamarbeten med branschkollegor över hela Europa, även om coronapandemin självklart påverkat verksamheten negativt. Trots det är vi i princip i fas med tidsplanen vad det gäller nya cannabispreparat för medicinsk användning.

Jag vet att många av er undrar och vi får många frågor angående vissa preparat, men tyvärr kan jag inte kommentera speciellt mycket på grund av sekretesskäl och marknadsföringsförbud.

Det jag kan säga är att vi, under de närmaste kommande månaderna, kommer att löpande informera hälso- och sjukvården i Sverige om nya cannabisbaserade medicinska preparat i utbildningssyfte. Det är allt från nya sorter av torkat växtmaterial, fluidumberedningar och det “cannabissnus” som vi nämnt tidigare. Och mycket mer. Mer specifikt än så vågar jag inte vara, fast jag egentligen skulle vilja säga mycket mer.”