Välkommen till Aurea Care

Mindre Smärta ökad rörlighet!
Aurea Care är en högspecialiserad vårdgivare för Dig som lever med svår smärta och tremors,

Vem kan söka vård hos Aurea Care?

Alla som idag lider av dokumenterad långvarig, svårbehandlad kronisk värk, neuropatisksmärta och alla som lider av dokumenterad sjukdom med diagnoser som med symtom yttrar sig i svåra okontrollerade skakningar och spasticitet, är välkomna att söka vård hos Aurea Care. Fyll i formulär nedan. Första rådgivningen och konsultationssamtalet är alltid helt kostnadsfritt!

Välkommen till Aurea Care

  • När du skickar en förfrågan till oss på Aureum Life AB behöver vi lagra och använda de personliga uppgifter du anger här för att kunna hjälpa dig med ditt ärende. Läs mer i vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi har som målsättning att lindra, behandla och förhoppningsvis bota svårbehandlad smärta och tremors. På Aurea Care så sker all vård enligt validerade vetenskapliga forskningsstudier, internationellt godkända och beprövade behandlingsmetoder med hög säkerhet och god dokumenterad effekt.

Aurea Cares vårdteam består av erfarna legitimerade läkare och vårdpersonal med lång erfarenhet och finns för att hjälpa Dig med att behandla och lindra svår, långvarig och kronisk värk, neuropatisk smärta och tremors.

Genom att möta den enskilda patientens behov, bland annat med noga formulerade, prövade preparat baserade på isolat av extrakt från växtriket, växter som odlas i kontrollerad miljö inomhus enligt GMP & GDP i bland annat Nederländerna och Danmark.

Vi erbjuder även KBT och Multimodal behandling. Vi tar hand om hela dig med målet att få ner din dagliga smärta så du kan leva i en bekvämare vardag. Vi hjälper dig som är i behov av nedtrappning, utfasning av opiater, för dig som lider av svåra biverkningar av opiaterna.

Det är enkelt och går snabbt att göra en egenremiss. Fyll i fälten nedan så återkopplas du inom 24 timmar, för genomgång, rådgivning och tidsbokning för läkarbesök.

Din första rådgivande kontakt med oss är alltid helt kostnadsfritt och tar ungefär 30 minuter, i samband med rådgivning bokar vi ditt läkarbesök. Vi har gott om lediga tider varje vecka.

Du når oss alltid via e-post:
info@aureacare.se

För telefontid, för dig som hellre vill bli uppringd:
08-122 018 36‬

Besöksadress:
Ringvägen 100, Södermalm, Stockholm.

Vårdtagare

Kontakta oss

Du når oss alltid via e-post:
info@aureacare.se

För telefontid, för dig som hellre vill bli uppringd: 08-122 018 36‬

Besöksadress Stockholm:
Arenavägen 41
121 77 Johanneshov

Besöksadress Kristianstad:
Karpalundsvägen 39A
291 61 Kristianstad

Följ oss på Linkedin

Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Följ oss på Twitter

Följ oss på YouTube