Deltagare i Stockholm Medical Cannabis Conference (SMCC 2022)

Idag presenterar vi stolt några av deltagarna som kommer till Stockholm Medical Cannabis Conference (SMCC 2022) den 27 maj, Clarion Hotell Sign.

Angelica Örnell, COO, Aureum Life, på besök hos Karolina, key accont manager, Bedrocan.

Vi på Aureum Life är glada att välkomna Bedrocan till Sverige den 27 maj som deltagare i Stockholm Medical Cannabis Conference (SMCC 2022).

Idag finns Bedrocans medicinska cannabispreparat i nästan alla europeiska länder. I Sverige har Bedrocan flera preparat på marknaden, bland annat torkade växtdelar som är så kallade licenspreparat, utöver växtmaterial så kommer den Dronabinol (THC olja) som idag tillverkas av APL i Sverige ursprungligen och direkt från kultivaren Afina som i torkad form också går under varumärket Bedrocan.

Bedrocan är världsledande på GMP certifierad odling av medicinsk cannabis med en mycket hög kvalitet på sina produkter. Blommor och torkat växtmaterial odlas och levereras av Bedrocan genom OMC, som är en del av den holländska hälsovårdsmyndigheten, till bland annat läkemedelsbolag, nationella hälsovårdsmyndigheter och forskningsinstitut världen över och man samarbetar med ett stort antal internationella medicinska cannabisbolag på en marknad som växer sig högre och större för varje dag.

Mer om Bedrocan.

Tina Horsted är Pioneer inom medicinsk cannabis i Danmark och har genomfört den största studien i sitt slag vad det gäller behandling med medicinsk cannabis. Leg läkare Horsted kommer leda oss igenom studie och forsknings material samt vilka evidens som studien visar på.

Tina Horsted är specialist i anestesi och smärtbehandling, Danmarks första och ledande specialist inom smärtbehandling med medicinsk cannabis och ägare av Smärtklinik i Köpenhamn.
Tina Horsted har arbetat i 20 år som läkare, överläkare och specialist i anestesiologi, intensivvårdsmedicin och smärtbehandling. Tina Horsted har en SSAI (The Scandinavian Society of Anesthesiology and Intensive Care Medicine) examen i smärtbehandling.

Mer om Tina Horsted.

Valcon medical A/S

Valcon Medical är en EU-GMP-certifierad kontraktstillverkare av medicinska cannabisextrakt och har sin tillverkning i Lynge i Danmark. Valcon Medical är en europeisk kontraktstillverkningsorganisation, specialiserad på tillverkning av medicinska cannabisextrakt. Man erbjuder en komplett outsourcinglösning genom att täcka varje fas från produktutveckling till slutprodukttillverkning.

Från anläggning i Danmark tillverkar Valcon sina fullspektrum cannabisoljor i olika styrkor THC/ CBD dominanta och balanserade formuleringar. Deras unika tillverkningskapacitet gör det möjligt att skapa produkter av högsta kvalitet med en välbevarad profil av terpener och flavonoider. Valcon erbjuder följande tjänster: Kontraktsbearbetning, White Label och Bulk Extract.

En strain (växtsort) som men just nu arbetar med på Volcan Medical är en danskodlad variant av White Widow som sannolikt inom kort kommer att finnas tillgänglig för patienter i Sverige, det både som växtmaterial och olja.

Mer om Valcon medical A/S.

Mer om White Widow, Bedrocans Afina, studier och forskningsresultat, Tina Horsted och Valcon Medical samt mycket mer kommer du kunna se, höra och ta del av på plats i Stockholm den 27 maj.

Biljetter köper du här.

SMCC 2022 har till syfte att upplysa, informera och utbilda den svenska hälsosjukvården i Medicinsk Cannabis.

Stockholm Medical Cannabis Conference, SMCC 2022 anordnas av det svenska Investmentbolaget Aureum Life AB och nyhetssajten Cannabis i Fokus.

Mer om SMCC 2022.

Mer om Cannabis i Fokus.

Följ oss på sociala medier:

Aureum Life på Facebook
Aureum Life på Twitter
Aureum Life på Instagram

Håll avstånd, tvätta händerna och följ råden från Folkhälsomyndigheten. Ta hand om varandra där ute och håll dig frisk! Nästa nyhetsbrev beräknas landa inom kort.