Cannabis in Focus blir nyhetsmagasin

Med tanke på pandemin väljer vi att ta vår stora cannabiskonferens till en nyhetssajt med printad upplaga. Det preliminära lanseringsdatumet är den 4:20… alltså 20 april nu i år. Så klart.

Målet är att publicera nyheter av allmänintresse om vad som händer i cannabisbranschen och relaterade nyheter inom politik, forskning, ekonomi och medicin. Tanken är att arbeta annonsfinansierat och att en del av överskottet går till organisationer som jobbar för att liberaliseringsprocessen inom svensk cannabislagstiftning ska påskyndas.

Vi vill även ge stöd till det politiska parti som mest och bäst verkar för ökad tillgänglighet av medicinsk cannabis – och i nästa led en total legalisering.

Om du vill hänga med på resan så kan du skicka in din intresseanmälan redan idag. Gör det på vår webbplats. Vi söker ett stort antal talanger och medarbetare, chefredaktör, redaktörer, journalister, frilansskribenter, krönikörer och debattörer med ett brinnande intresse för nyhetsrapportering i kombination med cannabis.