Aureum Life tar Cannabis i Fokus till Börsen

I ett pressmeddelande den 30 juli så presenterade vi att Aureum Life AB nu knoppar av media och nyhets verksamheten Cannabis i Fokus. Nyhetssajten kommer vara annonsfinansierad och har i dag haft över 10 000 läsare. Sajten växer stadigt med ett högt antal nya läsare varje dag. Redaktionen på Cannabis i Fokus vill naturligtvis ha så höga läsare i antal och besökare till sajten som möjligt och siktar på att ha 100 000 unika besökare redan inom några månader, och det bara i Sverige.

Bolaget som tar över Cannabis i Fokus kommer senare i år att noteras. Därför genomförs nu inom kort det som kallas för en spridningsemission. Vill du vara med från allra första början, läs mer här..

Citat:
“Mål och sikte med avknoppningen och notering av publicistverksamheten är inte satt på att erhålla “Enhörningsstatus” i år eller nästa år, men vem vet kanske om några år? Det är snarare så att vi på Aureum Life känner att vi inte har tid eller tillräcklig erfarenhet för att långsiktigt driva en nyhetskanal. Vi har genom Arbetsförmedlingens platsannonser drivit en lyckad rekrytering av talanger och experter på media och nyhetsrapportering, därför låter vi nu experterna ta över. Det roligaste för nyhetssajten är om den till så stor del som möjligt kan ägas av sina läsare” Säger Therese Nader, VD Aureum Life.

Vill du veta mer? Läs hela pressmeddelandet här.