Aureum Healthcare

Måndagen den 13 juli 2020 så öppnade läkarmottagningen i Wonna Tower, vid Sankt Görans Sjukhus på Sankt Göransgatan 126 Kungsholmen Stockholm. Det blev en mjukstartsvecka med ett tjugotal patientbesök

Hälso- Sjukvårds mottagning är en specialistmottagning med inriktning på långvarig svår smärta och tremors. Genom multimodal behandling kombinerad med rätt medicinering så är siktet inställt på att hjälpa flera att må bättre redan inom 90-120 dagar. Alla patienter får en omfattande skräddarsydd vård och behandlingsplan där det kan ingå bla fysioterapi och KBT.

Verksamheten på Sankt Göransgatan är i dag liten men kommer utökas kraftigt, första kvartalet 2021 så ska mottagningen omfatta ett helt våningsplan i fastigheten om ca 450 m2 det ska fyllas med många duktiga läkare och vårdpersonal samt en “spa” liknande avdelning för rehabiliterande avslappning, sjukgymnastik, naprapat mm.

Syqe medicinsk inhalator.

Kontrollerad microdosering av cannabis visar i kliniska studier goda resultat för behandling av smärta och tremors. Ökad smärtlindring och mildare ruseffekt.

Via en smart App funktion som kopplas till patientjournal ger läkaren och patienten realtidsdokumentation av dosering.

Aureum Healthcare hoppas på att Syqe inhalatorn kommer finnas tillgänglig för patienter i Sverige inom kort. Den kommer laddas med Bedrocans växtmaterial och därför kan möjligheten finnas för så kallad licensföreskrivning. Vi kommer uppdatera er med mer information inom kort.

Behöver Du specialistbehandling av smärta och tremors? Behöver Du behandling, hjälp med utfasning av opiater? Det går snabbt å enkelt att göra en tidsbokning via egenremis: https://aureumlife.se/vardtagare/ Välkommen.