Aureum Healthcare -Viktig information!

Vi på Aureum Healthcare hoppas att alla våra patienter har en så bra sommar som möjligt.

Mottagningen är under sommaren öppen precis som vanligt. Vi har fortfarande lediga tider för digitala och fysiska läkarbesök sista veckorna i augusti. Så passa på att boka ditt nybesök eller återbesök redan idag. Det gör du snabbt och enkelt här.

Vi är väl medvetna om att många av smärtmottagningens patienter inte haft det något vidare i sommar på grund av sin sjukdom, och lider varje dag och timme av svår värk och eller kramper. Ett preparat med specifik beredning har ännu inte levererats till apotek av tillverkaren för en del av våra patienters räkning, därför har några av mottagningens patienter inte haft möjlighet att påbörja den farmakoterapi behandling som mottagningens läkare har ordinerat och föreskrivit. Detta är djupt beklagligt.

Citat:
-“Vi på Aureum Healthcare gör allt vi kan från vår sida för att påskynda leverans till pat, så att alla patienter som lider i sin väntan, nu så snart som möjligt kan påbörja sin behandling och medicinering. Men tyvärr så ligger tillverkning, produktion och leverans helt utanför vår kontroll och vi kan inte påverka detta mer en vad vi just nu försöker att göra och redan har gjort” Säger Verksamhetschefen Angelica Örnell.

Det enda du som patient kan göra just nu är tyvärr att vänta lite till och hålla regelbunden kontakt med apoteket för leveransbesked. Du som patient hos Aureum Healthcare når oss alltid genom telefon eller via e-post som du hittar här.