Aureum Healthcare har öppet hela sommaren

Nu under sommaren så har vi öppet precis som vanligt och kan nu erbjuda Dig en tid för ett läkarbesök redan imorgon.

Vårdteamet Aureum Healthcare Sankt Görans i Stockholm, har som målsättning att lindra, behandla och förhoppningsvis bota svårbehandlad smärta och tremors.

Vi finns här för att hjälpa Dig till en bättre och något gladare vardag genom att erbjuda Dig behandling och lindring av svår, långvarig och kronisk värk, neuropatisk smärta och tremors, detta genom att möta den enskilda patientens behov, bland annat med noga formulerade, prövade preparat baserade på isolat av extrakt från växtriket, växter som odlas i kontrollerad miljö inomhus enligt GMP & GDP i bland annat Nederländerna och Danmark.

Vi erbjuder även KBT och Multimodal behandling. Vi tar hand om hela dig med målet att få ner din dagliga smärta så du kan leva i en bättre, bekvämare och lite gladare vardag. Vi hjälper dig som lider av svåra biverkningar av opiaterna eller andra starkt beroende och biverknings framkallande läkemedel och är i behov av nedtrappning, utfasning av dessa.

Kontakta oss på Aureum Healthcare redan idag för gratis rådgivning och tidsbokning genom en egenremiss. Det är enkelt och går snabbt att göra en egenremiss: https://aureumlife.se/vardtagare/ Vi återkopplar Dig inom 24 timmar.