Aureum Healthcare en smartare smärtmottagning med moderna terapimetoder som ligger rätt i tiden.

Kontakta oss redan idag för kostnadsfri rådgivning.

Under kommande helgfirande och julledigheter så har vi på Aureum Healthcare öppet precis som vanligt alla helgfria dagar. Du når oss även under julsäsongens alla helgdagar via e-post, vi återkopplar alltid inom 24 timmar.

Nu när vi närmar oss den tid på året som består av många röda dagar som dyckert upp i kalendern så är det kanske inte en God Jul många av våra patienter ser fram emot, det är alldeles för många som bara önskar sig en Julhelg med mindre smärta och ökad rörlighet för att över huvud taget orka och kunna genomföra en julhelg med vänner och familj.

Genom att vi på Aureum Healthcare nu behandlat över 2500 patienter som sedan starten juli 2020 sökt sig till Aureum Healthcares Smärtmottagning, så ser vi klart och tydligt att den farmakoterapi vi erbjuder är effektiv och säker. Signaldata visar tydligt att många av Aureum Healthcares patienter lyckas sluta med opiater och andra svårt vanebildande preparat som dom använt under längre tid mot bland annat svår smärta, det redan efter 60 dagar!

Detta händer hos Aureum Healthcare under första och andra kvartalet 2022:

  • Smärtmottagningen öppnar i januari 2022 upp för patienter från Norge och Finland. För patienter boende i Norge så kommer vi från Sverige erbjuda både fysiska samt digitala läkarbesök. För patienter boende i Finland så öppnar vi smärt specialistmottagning i Helsingfors i början av februari 2022.
  • Andra kvartalet 2022 så öppnar vi läkarmottagningar i Estland, Lettland, Litauen och Polen.
  • Inflyttning i nya stora lokaler i Stockholm april 2022, detta gör vi för att kunna ge en bredare vård med specialistinriktning på svårbehandlad smärta genom säker och effektiv farmakoterapi och andra metoder som långvarigt visat på säkrare resultat än till exempel opiater.
  • Idag kan vi erbjuda alla våra patienter så kallade “Medical Cannabis Card” du som boende i Sverige som dokumenterat har haft behandling med medicinsk cannabis i mer än sex månader kan nu genom Aureum Healthcare ansöka om en i Sverige giltig ID handling som intygar att du har medicinsk cannabis som en del av en medicinsk behandlingsplan. Ansök här.

För vårdgivare och apotekspersonal, patientorganisationer, anhöriga samt för beslutsfattare inom hälsosjukvård och omsorg så erbjuder vi utbildande informationspaket, föreläsningar och seminarier, workshops samt mycket mer. Ta reda på mer som vårdgivare, skapa ett konto här.

Här kan du läsa en intervju och artikel som nyhetssajten Cannabis i Fokus gjort med en av Aureum Healthcares läkare och hur denne ser på saker och ting. Läs mer..

Malou efter tio på TV4 så kan man se en intervju med en av mottagningens många patienter, Alexander.

Och på nyhetssajten Cannabis i Fokus så hittar du fler intervjuer och artiklar där patienter i Sverige idag berättar om sina erfarenheter av medicinsk användning av cannabis.