Vi växer så det knakar

Början på året har bestått av en omfattande rekryteringskampanj, som har inriktats först och främst på att utöka vårt vårdteam på Aureum Healthcare med duktiga och engagerade läkare – som är intresserade av att hitta nya behandlingsmetoder och lösningar för patientens behov av bland annat säker och effektiv smärtlindring. Där bland annat medicinsk cannabis ofta är en del av behandlingsplanen.

Det nya teamet

Vår överläkare Gustav Foghammar och vår verksamhetschef Angelica Örnell är glada åt att kunna hälsa allmänläkare Yalda och distriktsläkare Roy hjärtligt välkomna till vårdteamet Aureum Healthcare Sankt Görans Stockholm. Fler läkare och vårdpersonal ansluter till verksamheten under april och maj.

“Det har varit kämpigt under pandemin med att rekrytera läkare till verksamheten, och tyvärr är det våra patienter som blivit lidande. Nu har vi fyra duktiga och mycket engagerade läkare på plats, och både fler läkare, syrror och fysioterapeuter ansluter till oss i april och maj,” säger Angelica Örnell, verksamhetschef.

Genom att vi ökar vårdteamets kapacitet är vi strax ikapp med den patientkö som växt sig lång under pandemin. Det innebär att vi från och med 1 april kan erbjuda tid för läkarbesök inom 48 timmar efter att du gjort en egenremiss på vår webbplats.