Medical Cannabis Awareness Week Sweeden

Aureum Life stöder Medical Cannabis Awareness Week 2020 ett initiativ som startats i England, av patientorganisationen Patient-Led Engagement for Access (PLEA), för patienter som kräver sin rätt till medicinska cannabis. PLEA förespråkar en rättvis tillgång till medicinsk cannabisbehandling från hälso- och sjukvården. Engagera Dig du också.

Målet med den nu gångna veckan var och  är att få läkarna att förstå att det är en del av deras yrkesansvar att använda alla verktyg som finns i lådan och inte bara opiathammaren. Alla symptom och all smärta kan inte se ut som spikar! Opiaterna tar visserligen bort värken initialt, men blir till slut verkningslösa och skapar ett onödigt beroende med alla dess konsekvenser. Det är då opiathammaren slår patienten blodig.

Sveriges läkare behöver lära sig mer om medicinsk cannabis och se möjligheterna med cannabis som terapi mot smärta. Bara då kan de hjälpa alla de människor som idag lever med svår värk varje dag och blir neddrogade med vårdslösa förskrivningar av opiater.

Är du själv läkare eller arbetar du inom vården och känner att du behöver lära dig mer om medicinsk cannabis? Kontakta oss på Aureum Life redan idag.

Följ oss på Instagram och Twitter
Registrera Dig för nyhetsbrev.

Håll Dig frisk och säker. Håll avstånd, tvätta händerna och följ råden från Folkhälsomyndigheten.