Igår fick vi klart deltagarlistan för talare till Stockholm Medical Cannabis Conference.

Det är med stor glädje och stolthet som vi nu presenterar deltagare och talare.

Välkommen till Stockholm och Clarion hotell Sign den 27 maj. Begränsat antal besökare, få biljetter kvar, Boka din biljett idag!

Deltagare & Talare

Stockholm Medical Cannabis Conference (SMCC 2022) presenterar stolt konferensdeltagare och talare som kommer till Stockholm den 27 maj och berättar mer om Medicinsk Cannabis:

Andrew DeAngelo, Cannabisindustrikonsult och strategisk rådgivare, medgrundare av Harbourside & Last Prisoner Project, grundare av Andrew DeAngelo Consulting

Andrew DeAngelo är en visionär ledare med en bevisad meritlista när det gäller att genomföra systemiska sociala förändringar och utveckla bästa praxis inom cannabis – han är själva definitionen av en banbrytare och någon som stolt har gått på vägen som är mindre rest.

Stefan Brosellid, Farmakolog, kommer att berätta ingående om det Endocannabinoida systemet och hur det fungerar rent molekylärt i kroppen vid farmakoterapi med medicinsk cannabis. Stefan Broselid Ph.D. i molekylärfarmakologi. Vetenskaplig rådgivare för Aureum Healthcare med ett brinnande intresse för fortbildning inom det endocannabinoida systemets inverkan på hälsa och sjukdom.

Thomas Skovlund Schnegelsberg är VD och medgrundare av STENOCARE A/S. Han har en magisterexamen från Copenhagen Business School med specialitet i strategi och kvalitetsledning och har tjänat +20 år i ledande befattningar för Microsoft i Danmark, Skandinavien, Storbritannien och Europa.

STENOCARE grundades 2017 och är en dansk odlare och leverantör av receptbaserade medicinska cannabisprodukter för patienter i Danmark, Sverige och snart Storbritannien. Det var det första och enda företaget i Danmark som fick medicinska cannabisoljeprodukter godkända 2018 och i Sverige 2020. Företaget har en farma-mentalitet till produktion och en bevisad meritlista för att arbeta med läkemedelsmyndigheter i flera europeiska länder.

Tina Horsted, MD, Horsted Institute, som är specialist i anestesi och smärtbehandling, Danmarks första och ledande specialist inom smärtbehandling med medicinsk cannabis och ägare av Smärtklinik i Köpenhamn.
Tina Horsted har arbetat i 20 år som läkare, överläkare och specialist i anestesiologi, intensivvårdsmedicin och smärtbehandling. Tina Horsted har en SSAI (The Scandinavian Society of Anesthesiology and Intensive Care Medicine) examen i smärtbehandling.

Robert Rademaker är ansvarig för att hantera Bedrocans juridiska verksamhet. Han arbetar med juridisk riskhantering och säkerställer efterlevnad av gällande lagar och förordningar. Robert är en betrodd rådgivare till Bedrocans högsta ledning och sekreterare i styrelsen.

Monique van Velzen, Intituut Medical Cannabis, är biträdande professor och forskningskoordinator vid Leiden University Medical Center. Hon bedriver gruppforskning om kronisk smärta och – i slutändan – det lämpligaste sättet att behandla människor med kronisk smärta. Hon är också styrelseledamot i Institutet för medicinsk cannabis (se nedan).

Julie Moltke, MD är en läkare med fokus på mental hälsa, stresshantering och den medicinska cannabisindustrin. Hon är författare till ”A Quick Guide to CBD” och grundare och tidigare redaktör för den London-baserade hälso-, välbefinnande- och cannabisvetenskapliga publikationen Getthedose samt The Holistic Medicine Podcast.

Damgaard, MD. har varit allmänläkare i Kolding 1987–2018. Tidigare diplomdoktor i idrottsmedicin och läkare för Danmarks alpina talanglandslag och Danmarks skaterlandslag. Utbildad i cannabis som medicin via konferenser och kurser i bland annat Tyskland, Spanien, Österrike och Kanada och klinikvistelse hos smärtspecialisten Tina Horsted, Köpenhamn. Har sedan 2018 tom idag arbetat med medicinsk cannabis på Klinik Horsted, Kolding.

Christopher Kainz är verkställande direktör Frankrike & biträdande direktör EU Business Development Aurora Europe GmbH. Han har varit hos Aurora i nästan 3 år, och bidragit till ledande strategiska, kommersiella och operativa projekt och initiativ över hela Europa, som till exempel det franska pilotprogrammet. Innan Chris kom till Aurora Europe spenderade han 3 år inom Financial Services Strategy på Parthenon-EY i London.

Peter Emil Sigetty är medgrundare och COO för Valcon Medical. Peter har en M.S.c i Economics & Business Administration och har en professionell bakgrund inom ekonomi och redovisning. Peter har arbetat i den medicinska cannabisindustrin sedan starten i Danmark 2018 där Valcon Medical grundades.

Valcon Medical är en danskbaserad kontraktstillverkningsorganisation som erbjuder en komplett outsourcinglösning för tillverkning av medicinska cannabisextrakt.

Jeppe Krog Rasmussen är en av grundarna till Dancann som är en börsnoterade tillverkare (odlare) av medicinsk cannabis. Krog Rasmussen har tilldelats priser för sitt företagande och är troligen världens yngsta och en av dom mest framgångsrika direktörer som verkar inom den medicinska cannabisindustrin, och det med en lysande framtid framför sig.

Nu börjar också dom 100 extra biljetter som vi släppte i förra veckan att ta slut, så vill Du vara med på plats så köper du din biljett idag. Nu söker vi efter fler patienter som vill komma till konferensen den 27 maj och berätta mer om sin egen upplevelse upplever behandling med medicinsk cannabis kontra tidigare behandlingar med till exempel opiater och opioder. Är du intresserad och är en medicinsk cannabispatient välkommen att höra av dig till info@smcc2022.se så återkopplas du inom kort.


SMCC 2022 har till syfte att upplysa genom att utbilda läkemedelsbranschen, patientorganisationer samt den svenska hälsosjukvården inom farmakoterapi med Medicinska Cannabisbaserade preparat för svårbehandlad smärta och tremors. Stockholm Medical Cannabis Conference, SMCC 2022 anordnas av det svenska Investmentbolaget Aureum Life AB och nyhetssajten Cannabis i Fokus.

Stockholm Medical Cannabis Conference (SMCC 2022) är ett branschspecifikt slutet möte med betalt inträde för inbjudna och utvalda.

Mer om SMCC 2022
Mer om Aureum Life
Mer om Cannabis i Fokus


Följ oss på sociala medier:

Aureum Life på Facebook
Aureum Life på Twitter
Aureum Life på Instagram