Cannabis in Focus

Tyvärr så stoppade Covid-19 det event som tidigare i år var planerat att hållas på den traditionstunga 4:20 dagen alltså den 4 april 2020.

Nu är det ny tid och plats som gäller och evenemanget ska gå av stapeln den 1 oktober på anrika Berns Salonger i Stockholm. Det kommer sannolikt bli det största Cannabis eventet i Norden hittills.

Mer om evenemangets programpunkter kommer att presenteras tillsammans med en mycket gedigen deltagarlista i början av augusti. Har Du inte redan gjort din intresseanmälan så gör det Nu det kommer bli för bra för att missa. För alla Er som inte har möjlighet att vara på plats under eventet så kommer det Livestreamas, så klart.

Här gör du din intresseanmälan till Cannabis in Focus: https://cannabisinfocus.eu/

Kolla också in Cannabis in Focus på Facebook så håller Du dig uppdaterad om artister, föreläsare menyer mm och inte minst tävlingar där Du kan vinna gratis eventbiljett med frukost, lunch och middagspacket samt gratis resa och boende. Tänk på att antalet på platsbesökare till eventet är begränsat till 450 gäster, så gör din intresseanmälan redan idag.